Creacions Institut

PROJECTE DE L’HORT AMB ELS ALUMNES DE LA SIEI

Aquest inici de curs els professors Constantí Ortega, Virgínia Valiente i Lídia Ruiz han agafat un racó de l’institut que estava abandonat, sense vida, i hi han portat a terme un projecte de sostenibilitat. Es tracta d’aprofitar aquest espai en desús per crear un hort. El projecte es desenvoluparà amb els alumnes de la SIEI perquè participin en una nova experiència d’aprenentatge i ho gaudeixin.

La finalitat d’aquesta activitat és que els alumnes siguin autònoms i puguin plantar aliments i plantes per ells mateixos. Algunes de les plantes que han plantat són: plantes medicinals, com per exemple, romaní, farigola, kalanchoe i àloe vera. També hi han plantat arbres fruitals com pruneres, magraners, figueres, pomeres, coconut, tarongers, oliveres, llimoneres i tomaqueres…, plantes de tota mena.

No hi ha data límit del projecte, es tracta d’anar avançant amb l’hort i amb els alumnes. Més endavant tenen com a propòsit posar un galliner autoritzat per l’equip directiu i aportar més novetats per donar a l’institut un ambient natural i facilitar l’aplicació pràctica dels coneixements dels alumnes en relació amb les plantes i la jardineria.

A continuació us compartim un vídeo on podreu veure tot el treball que han anat realitzant els alumnes de la SIEI des del principi de curs. Els felicitem pel gran treball que han fet!

Alba Caballo i Ainara Portillo