Entreteniments Institut

LA GRAN ESTRENA: MAMMA MIA!

Divendres 21 d’abril, dia en què a l’Ins Camí de Mar se celebrava el Sant Jordi, un grup d’alumnes de 4t va estrenar el musical Mamma mia!, amb la direcció de Rosanna Rion, Sílvia Castañer i Dani Català. Hi van poder assistir a la representació l’alumnat de 1r, 3r i 4t d’ESO.

Mamma mia! és una obra plena de música i ball que està ambientada en les cançons del grup suec ABBA, ha estat un èxit mundial des que es va estrenar a Londres el 1999. Ha estat adaptada a la gran pantalla el 2008, protagonitzada per Meryl Streep i Amanda Seyfried.

L’obra gira al voltant de la Sophie, una jove que està a punt de casar-se i que vol descobrir qui és el seu pare biològic perquè el pugui acompanyar a l’altar el dia de la seva boda. La seva mare, Donna, havia tingut tres relacions diferents durant l’estiu en què va quedar embarassada de Sophie i per això la jove té tres possibles pares.

Sophie decideix enviar una invitació de boda als tres homes, fent creure a cada un d’ells que és el seu pare. Quan arriben a l’illa grega on es celebra el casament, es produeixen moltes situacions còmiques i romàntiques, mentre Sophie intenta descobrir qui és el seu pare real i Donna intenta fer front a aquesta situació inesperada.

L’actuació que van fer els alumnes de 4t al Teatre Joan Colet de Calafell va ser espectacular, amb una més que notable posada en escena i una bona interpretació de tots els participants. Es va notar que al darrere hi havia moltes hores de feina i, el que és més important, una gran implicació i il·lusió de tot l’alumnat que hi va participar en l’espectacle.

Des de la revista Enllaç els felicitem.

Leyre Romero i Mireia Romero