Institut Sortides

Uns dies a Viladescens (Girona)

Els alumnes de 2n D’ESO, els dies 19, 20 i 21 d’abril van anar de colònies a Viladescens, un petit poble de la província de Girona. El municipi de Viladacens té una superfície aproximada de 16 km² i compta amb poc més de 200 habitants. El nom significa “ciutat de rucs”. Es troba a l’extrem nord-oriental de la comarca de gironès. Els centres són Fellins, Mas Nicolau, Mata, Mora i Viladascens.

El municipi està situat en un terreny pendent amb poca altitud. És drenat pel rierol Tsinyana i cobreix aquesta vall del riu i és ple de boscos de pins i roures.

Els alumnes de segon d’ESO van estar fent diverses activitats, entre elles una gimcana, orientació amb brúixola, polseres naturals, excursions al poble i als boscos, etc.

Entre les activitats que més els hi va agradar, destacaven donar tombs pel bosc, pintar-se la cara i la batalla de cartes de MARVEL a la nit.

El poble, els va agradar molt, però el què més els va agradar va ser una granja que hi havia al poble i caminar per un tram del Camino de Santiago.

A ells els agradaria tornar amb els amics i/o la família perquè creuen que és una sortida que s’aprèn molt i a l’hora gaudeixen i s’ho passen bé.

Leyre Romero i Mireia Romero