Institut Sortides

Un dia al museu del còmic i la il·lustració

Els alumnes de segon d’ESO el passat dijous dia 18 de maig van visitar el museu del còmic i la il·lustració a Sant Cugat del Vallès.

La professora de castellà Mónica Milian ens ha explicat una mica què és el que van estar fent durant l’estada a Sant Cugat del Vallès. El professorat acompanyant va ser Xavi Matamoros, Aaron Martínez, Sara Culebrada, Lluïsa López i Mónica Milian.

Ens ha explicat que van fer una visita guiada i que la visita guiada consistia en diverses sales distribuïdes temporalment per dècades, on hi havia diferents tipus de còmics segons l’època. Després, amb les indicacions del guia, van realitzar una mena de taller on van haver de dibuixar cares de personatges com si estiguessin fent un còmic.

Més tard, quan ja van acabar totes les visites i tallers del museu del còmic, es van dirigir caminant al monestir i al claustre de Sant Cugat que s’ubicava a cinc minuts del museu del còmic. Allà, la professora de ciències socials, Lluïsa López, va fer una breu explicació de la història del monestir.

En conclusió, ens han dit que tornaran a fer aquesta sortida l’any vinent perquè els ha agradat molt i volen tornar a repetir l’experiència.

Mireia Romero i Leyre Romero