Creacions Institut

CREACIONS DE MONSTRES PER HALLOWEEN

Aquest octubre s’ha fet una exposició de monstres en 3D

Aquest Halloween la professora d’anglès, Sandra Hernández, ha organitzat una exposició de monstres, que han estat construïts pels seus alumnes de 3r i 4t d’ESO. Els participants han presentat un monstre en 3D que després han exposat a la biblioteca. L’objectiu d’aquest projecte és fer una proposta diferent per motivar als seus estudiants, adequada a l’època de l’any.

El projecte, organitzat per la professora Sandra Hernández de l’assignatura d’anglès, només el van dur a terme els alumnes de 3r i 4t d’ESO que la tenen a ella com a professora. Ha estat un treball que els estudiants han fet individualment. Va consistir a escriure una descripció sobre un monstre inventat. La descripció del monstre havia de complir amb uns requisits: com es diu, on ha nascut, on viu, com és la seva família, com és físicament, què li agrada, què no li agrada, els seus hobbies i el seu somni. Un cop acabada la descripció, van començar a construir el seu monstre en 3D. Els alumnes han tingut la llibertat de fer el monstre com vulguin i amb el material que desitgin. S’ha aconsellat utilitzar material reciclat. Encara que podien fer el monstre com preferissin, han hagut de seguir tres criteris: el monstre s’havia d’aguantar dret, el nom del monstre havia de ser originari d’Anglaterra i havia de portar escrit el nom de l’alumne que l’havia creat i el del monstre. Per fer-ho els alumnes han comptat amb un total de 17 dies per entregar aquest treball. Han tingut 7 dies per fer la descripció i 10 dies per construir el monstre. 

Quan han tingut la descripció i el monstre acabats, els participants han exposat oralment el seu monstre davant de la classe. Aquestes exposicions equivaldran al valor d’un examen. La nota la posarà la professora, que també tindrà en compte les notes de la coavaluació que posaran els alumnes als seus companys. Els monstres es van començar a exposar el dia 26 d’octubre, a la biblioteca del centre, per poder estar exposats el dia que l’institut va celebrar Halloween i la Castanyada.                  

Lucía Rodriguez i Mariona Valls