Esdeveniments Institut

Els alumnes dels Estats Units arriben a Calafell

L’institut organitza viatges, com per exemple intercanvis amb altres països que ajuden a desenvolupar els coneixements de l’alumnat i, sobretot, el seu nivell lingüístic. Aquest mes de març han vingut estudiants dels Estats Units al nostre institut de Calafell per conèixer noves experiències i practicar la llengua estrangera. La professora organitzadora, Montserrat Pons, ens donarà tota la informació necessària:

  • Quan van arribar i quan van anar-se’n? Van estar a Calafell del 16 de març al 23 de març.
  • De quina part dels Estats Units són? Són de l’Estat de Virginia, Loudoun, a 35 min de Washington DC.
  • Per què han vingut al nostre institut? Els americans han vingut perquè és la segona fase d’un intercanvi que es va iniciar l’any passat, quan els alumnes del nostre Institut Camí de Mar van viatjar als Estats Units. Hi van anar el 20 de març.
  • Què van fer els estatunidencs quan van vindre? Els americans van vindre per fer una visita cultural i per veure l’institut. Van fer vàries coses, van arribar el dissabte i els vam anar a rebre a l’aeroport i van estar amb les famílies. Durant la setmana, van estar el dilluns a Calafell i van veure la Ciutadella Ibèrica i el castell, també van anar dos dies a Barcelona a visitar la casa Batlló, la Sagrada Família, el Parc Güell, el Barri Gòtic, el Maremàgnum, etc. I van estar un dia per l’institut per veure’l i van participar en algunes classes fent una presentació en què explicaven com era el seu institut. I el divendres van anar a PortAventura.
  • Quin és l’objectiu d’aquest intercanvi? L’objectiu d’aquest intercanvi és tenir l’experiència de viure en un altre país, i conviure amb les famílies d’aquell país, i sobretot, el motiu principal, practicar la llengua anglesa.
  • Quants alumnes són? Els alumnes del Camí de Mar que han participat aquest any a l’intercanvi han sigut tretze persones i quatre alumnes més han estat rebent alumnes americans.

Aina i Paula.