Institut La foto del mes Sortides

LA FOTO DEL MES DE MARÇ: Un dia molt esperat

Avui 22 de març anirem a un lloc molt esperat per tots els alumnes del Camí de Mar, Port Aventura!! A continuació us oferim una crònica de com ha anat el dia. Aquest any la novetat és que els alumnes en compte d’anar al juny hem anat al març per prevenir cúmuls de gent i fer que els alumnes en puguin gaudir més.

Una vegada a Port Aventura arribem amb tots els instituts i en la porta ens donen l’entrada.

En entrar al parc, els alumnes se separen en grups, uns van al Shambala, d’altres al Dragon Khan… No hi ha molta gent al parc. Es pot veure que tothom vol provar la nova atracció a Port Aventura, Uncharted: L’enigma de Penitence. Està basada en un videojoc i és especial ja que es l’única atracció amb aquestes característiques d’immersió amb efectes diferents a la resta.

Arriba l’hora de menjar, amb el tiquet tenim opció d’anar a uns quants restaurants. Gaudim bastant del menjar, però no tant com del parc d’atraccions.

Una vegada acabem de menjar, anem a continuar gaudint del parc muntant a la resta d’atraccions, com Furius Baco, una atracció on hi ha sempre un munt de cola però que val la pena.

El dia ja ha acabat, a les 18:00 hem d’estar en la font principal del parc on ens han deixat. Sempre recordarem aquest dia, per totes les emocions que hem viscut i com ho hem passat de bé tots junts.

A continuació, us deixem unes fotos del nostre dia per Port Aventura.

Ángel David Hernández i Carlos Rivera