Esports

Un Clàssic diferent

Un clàssic molt diferent sense els millors jugadors del món (Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Sergio Ramos, Luis Suaréz.

Diumenge 24 d’octubre es va disputar el clàssic de la lliga espanyola (Barça, Madrid ) en què es va emportar els 3 punts el Real Madrid amb un resultat de 1-2 amb gols de David Alaba i Lucas Vazquez per part del Madrid, i el Sergio Aguero.

Durant el partit els primers minuts va dominar el Madrid fins que va arribar el primer gol al minut 32, després el Barça va reaccionar i es va apoderar de la posició i va acabar la primera part. La segona part va ser molt avorrida ja que no hi havia ocasions de gol i només tocaven la pilota d’un costat a l’altre. Fins que van arribar els últims 10 minuts, en què va arribar també el gol de Lucas Vazquéz que va liquidar el partit al minut 93. En l’últim instant va marcar el gol de l’honor del Kun per intentar retallar distància.

Finalment, en acabar el partit, alguns aficionats del Barça van esperar perquè sortís l’equip, per insultar-los i fer cops als seus cotxes, un comportament inacceptable i que no s’hauria de repetir en cap lloc.

Carlos Romero, Biel Romeu i Victor Diez