Entreteniments Música Voltant per Calafell

CALAFELL BEACH FESTIVAL

L’any passat es va celebrar al nostre municipi un festival molt emocionant i aquest any repetim a partir del 24 de juny.

Calafell Beach Festival és un festival que es fa a Calafell durant 3-4 dies a l’estiu. Hi venen cantants de diferents estils de música i se celebra al pàrquing del pavelló Joan Ortoll.

Aquest any podreu veure en directe Melendi, Justin Quiles, Atomic, Vagabundo, Trueno i Paula Cendejas. Els concerts aquests tenen un cost, segons la zona elegida, aproximadament entre uns 20-60 €. I després, de manera gratuïta, venen Buhos, Homep i The Tyets.

L’any passat també es va celebrar aquest festival, l’única diferència és que aquest any no hi haurà cadires ni grades, ja que no hi ha tantes mesures covid. Van actuar Bad Gyal, Lola Indigo, Vagabundo, Miki Nuñez, Estopa, Rozalen, Antonio Orozco. Els preus eren molt similars.

En la web del festival es pot trobar allotjament i restaurants per si hi ha persones que vinguin de lluny, també podem comprar les entrades del concert que més ens vingui de gust anar a veure.

Irene Espinosa, Irene Hernández i Joel Osuna