Entreteniments Pel·lícules i sèries

Pel·lícules que arribaran aquest 2023

Què menys que començar l’any 2023 amb unes crispetes, amb la millor companyia i gaudint de les estrenes d’algunes de les pel·lícules espanyoles més esperades d’aquest any. Aquí les teniu:

A través del mar, seqüela de A través de la meva finestra amb Clara Galle i Julio Peña Fernández.

A través del mar segueix l'aventura amorosa de Raquel i Ares, que s'enfrontaran a més d'un desafiament en la relació. Per descomptat, estaran acompanyats per Artemis, Apol·lo, Yoshi, Daniela i Claudia, a més de nous personatges que amplien l'univers creat per Ariana Godoy.

Infiesto, amb José Manuel Poga.

Aquesta pel·lícula comença el primer dia de l'estat d'alarma del 2020, quan uns inspectors de policia són convocats a una petita localitat minera de la muntanya asturiana on ha aparegut una noia que feia mesos que es donava per morta. Mentre el món sembla enfonsar-se i les tragèdies personals colpegen arreu, els detectius no triguen a adonar-se que el virus podria no ser l'única força fosca a l'ambient.

Hermana muerte, preqüela de Verónica amb Ària Bedmar i Almudena Amor.

Després de la Guerra Civil Espanyola, Narcisa, una jove monja amb poders psíquics, arriba a un antic convent -convertit en un col·legi per a nenes- per incorporar-se com a professora. Amb el pas dels dies, els misteriosos successos i les situacions cada vegada més terrorífiques que la tenallen, acabaran per arrossegar-la a desemmascarar la gran quantitat de secrets que envolten el convent i aguaiten els seus habitants.

Fenómenas, basada en el cas real d’unes investigadores paranormals a les quals donaran vida Belén Rueda, Gràcia Olayo i Toni Acosta.

Fnals dels anys 90. Sagrario, Paz, Gloria i el pare Girón formen un equip de recerca especialitzat en fenòmens paranormals, anomenat Grupo Hepta. Tot i que l'organització no està passant pel seu millor moment, els seus membres decideixen investigar alguns esdeveniments misteriosos que tenen lloc en un antiquari. El que semblava un cas com qualsevol altre es convertirà en el més difícil de les seves vides.

El club de los lectores criminales, el slasher espanyol basat en la novel·la de Carlos García Miranda que compta amb Veki Velilla, Álvaro Mel, Priscilla Delgado i Iván Pellicer.

Adaptació cinematogràfica de la novel·la homònima de Carlos García Miranda. La història segueix un grup d'universitaris que després d'un succés tètric, tots han de guardar un secret que els acompanyarà fins a la tomba. Tot i això, no poden escapar del seu passat i un assassí en sèrie els aguaitarà a cada racó de la facultat.

El spin-off de A ciegas? El projecte de Mario Casas que possiblement és la pel·lícula dirigida pels germans Pastor.

A cegues, una adaptació de la novel·la homònima de Josh Malerman dirigida per Susanne Bier, segueix Malorie, una dona que ha de sobreviure a l'arribada d'unes entitats que, en fer-hi contacte visual, provoquen que els humans se suïcidin. La protagonista intenta adaptar-se a aquest món apocalíptic on les persones han d'usar una bena per cobrir els seus ulls. Al seu torn, Malorie ha de posar fora de perill dos nens.

Eres tú, la comèdia romàntica amb Álvaro Cervantes, Silvia Alonso, Susana Abaitua i Gorka Otxoa.

Ets tu és una comèdia romàntica que segueix Javier, un home que va descobrir als seus 16 anys que té el poder de la clarividència amorosa quan va fer el primer petó a una noia. Des d'aquell moment és capaç de veure el futur de la relació amb qualsevol persona que es besi la primera vegada. Encara que pugui semblar un talent perfecte, tot es complica quan fa un petó accidentalment a la núvia del seu millor amic.

Alba Caballo i Ainara Portillo