Dia internacional

YELLOW DAY, EL DIA MÉS FELIÇ DE L’ANY

El Yellow Day és un dia internacional que es celebra en diferents parts del món per a promoure la positivitat, la felicitat i l’amabilitat. Encara que no existeix un dia específic designat com Yellow Day a nivell global, diverses comunitats i organitzacions han adoptat aquesta idea i organitzen els seus propis esdeveniments.

Durant el Yellow Day, les persones s’animen a portar roba de color groc com una manera de difondre la positivitat i el bon ànim. A més, es promou realitzar actes amables i altruistes, com donar regals, ajudar a altres, fer donacions o simplement somriure i alegrar el dia d’algú.

El Yellow Day també pot ser una oportunitat per a reflexionar sobre la importància de la felicitat i la positivitat en les nostres vides. S’encoratja a les persones a ser conscients de la seva actitud i a buscar activament maneres de fer el bé als altres i a si mateixos.

És important destacar que el Yellow Day no és un dia festiu oficial en cap país, sinó més aviat una iniciativa impulsada per la comunitat. Pot variar en data i activitats segons la regió o l’organització que ho promogui. Algunes comunitats fins i tot organitzen esdeveniments especials, com a concerts, desfilades o activitats a l’aire lliure, per a celebrar el Yellow Day.

Aquests són els països més feliços del món, corresponents al rànquing de l’any 2019:

Marc Cruz, Adrià Garcia, Sergi Almirall