Entreteniments

Suika Game: El videojoc en tendència

Suika Game, també conegut com a Watermelon Game en anglès, és un joc de Fruit Puzzle o Tetris creat pel desenvolupador Aladdin X totalment gratuït. En el Suika Game, els jugadors han d’apilar síndries, melons, pinyes i altres fruites en una caixa perquè no creuin la línia a la part superior del camp. Les fruites del mateix tipus es poden combinar per evolucionar cap a una fruita més gran, que multiplica la puntuació del jugador. El fruit més gran que es pot aconseguir és la Síndria, i l’objectiu del joc és apuntar a la màxima puntuació possible abans que la caixa estigui plena. El teu objectiu ha de ser aconseguir una síndria combinant tots els fruits.

En l’últim mes s’ha viralitzat bastant entre els joves mitjançant les xarxes socials degut a que és un joc estratègic i amb certa dificultat.

A continuació us donem uns quants consells per facilitar les vostres partides:

1- Combina fruits ràpids per fer-ne de més grans i evitar quedar-te sense espai.
2- Pensa on poses els fruits. Com si tinguéssiu dos melons, ajunteu-los per fer una pinya.
3- Intenta crear un combo. Un combo és quan es fusionen dos o més fruits al mateix temps. Els combinats us donaran una puntuació més alta que la fusió de fruits individualment.
4- No et preocupis per cometre errors. No hi ha una manera perfecta de jugar. Prova coses diferents i mira què és divertit per a tu.

Com tot, té els seus avantatges i desavantatges. Per exemple, quan tens temps d’esbarjo pot ser certament entretingut i et fa treballar el cervell, encara que quan portes molta estona jugant es pot fer fastigós i repetitiu, a més que hi ha jugadors que es poden enfadar o estressar quan li surt malament la partida i en aquest joc es pot perdre amb facilitat.

Paula i Aina