Arreu del món

COM ENS RELACIONEM?

QUÈ CONEIXEM PER AMOR?

Quan parlem d’amor, automàticament pensem en parelles que s’estimen, però no ha de ser sempre així, també es pot sentir amor per un germà, un amic, o per la família. Però avui, ens centrarem en les relacions de parella.

Les relacions d’avui dia, no són com les d’abans. Antigament quan començaves a sortir amb una persona, duraves prou com per casar-te amb ella. Actualment les relacions no duren tant com abans, duren un any i si arriba, perquè actualment les relacions, o són molt tòxiques, o són molt passotes i es cansen. Després estan les persones que no volen tindre relacions i van de flor en flor perquè no volen compromisos. Sincerament, jo (Ainhoa) veig millor les relacions d’abans, és molt bonic enamorar-se d’una persona i estimar-la fins l’últim dia. Si tu que estàs llegint això, ets de les persones que va de flor en flor per por a enamorar-se, dóna-li una oportunitat, pot ser et fots un cop de front amb la primera persona, però aniràs aprenent que no totes són igual i que sempre es pot intentar tot per ser feliç amb algú. I pot ser que les tres primeres vegades no et surti bé, o potser et surti bé amb la primera, això ningú ho sap, però no tinguis por a enamorar-te, és un sentiment molt bonic que pots compartir amb algú, no intentis evitar-lo, dóna-li un vot de confiança.

UN ALTRE PUNT DE VISTA

En canvi jo (Carla), penso que les relacions d’abans estan sobrevalorades i molt romantitzades.

Antigament la societat era molt masclista i controladora. Les relacions duraven molt perquè el divorci estava mal vist.

Avui en dia la mentalitat ha canviat i les relacions són més lliberals. Malauradament, encara hi ha relacions tòxiques i amb maltractament.

Carla Bel i Ainhoa Tul