Sortides

Excursió al teatre de Tarragona (4t ESO)

El divendres dia 26 de novembre els alumnes de 4t d’ESO vam anar al teatre de Tarragona a veure l’obra de teatre de la Casa de Bernarda Alba, el llibre que havíem llegit a l’assignatura de llengua castellana.

L’obra de la Casa de Bernarda Alba la va escriure Federico García Lorca a l’any 1936. Aquí teniu un breu resum del que tracta el llibre.

Després de la mort del seu segon marit, Bernarda Alba es reclou i imposa un dol rigorós i asfixiant per vuit anys, prohibint les cinc filles que vagin a la festa. Quan Angoixes, la primogènita i l’única filla del primer marit, hereta una fortuna, atrau un pretendent, Pepe el Romano.

L’excursió va començar a les 8 del matí, cap a les 8:30 vam agafar l’autobús cap a Tarragona, on hi vam arribar cap a les 9:40 i a les 10:00 del matí va començar l’obra de teatre. Va estar entretinguda i divertida. Una mica abans de les onze del matí va acabar l’espectacle i els professors ens van deixar dues hores lliures per Tarragona a tots els alumnes. Quan va arribar l’hora de marxar vam agafar una altra vegada l’autobús i vam tornar a Calafell.

Carlos Romero i Oriol Estiarte